Geheime Genootschappen En Rode Bandjes Leiden Slechts Af

Analysis of the CrisisDrie vragen die ik ontvangen heb over verscheidene spirituele praktijken:

Vraag: Deze dagen horen we veel dingen over geheime genootschappen en hun invloed op onze omgeving – genootschappen zoals de Tempelse Ridders, Rozenkruisvaarders en de Vrijmetselaars. Wat zegt Kabbalah over deze genootschappen? Komen hun leringen overeen met Kabbalah? Zijn ze goed om deel aan te nemen? Of zijn het instellingen die alleen hun ego volgen?

Mijn Antwoord: Ik vind ze kinderachtige spelletjes. Alle geheimzinnigheid doet ze alleen maar belangrijker lijken dan ze zijn.

Vraag: Is er alleen maar één school voor Kabbalah of zijn er meerdere?

Mijn Antwoord: Er zijn andere groepen die Kabbalah bestuderen. Je kan ze wellicht op het Internet vinden.

Vraag: Ik ben geïnteresseerd in de kwestie rondom de rode bandjes. Sommige zeggen dat ze geen betrekking hebben op Kabbalah. Anderen zeggen dat ze mensen beschermen tegen het “boze oog”. Ik begrijp dat dit uitgelegd kan worden als een psychologisch effect, maar ik heb gehoord dat rode bandjes een verbinding leggen met beschermende energie (wegens het feit dat ze gemaakt worden tijdens een ritueel).

Mijn Antwoord: Ze zijn niets meer of minder dan een psychologisch effect. Kabbalah verbiedt dit omdat het bedrog is en een persoon van het echte doel afleidt, waarvoor hij en deze wereld zijn geschapen.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Illuminati’s Coming to Get You… NOT!
Laitman.com Post: Practical Kabbalah Has No Use for Red Strings
Kabbalah Today Article –  Kabbalah: User Manual
The Kabbalah Experience: Chapter 7 – “Beliefs, Mysticism and The Supernatural”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: