Een Hersencel Van Het Universum

Nieuws rapportage (van de New York Times): De ene is slechts micrometers groot de ander is miljarden lichtjaren in de omtrek. De een laat neuronen in muizen hersenen zien, de ander is een gesimuleerd plaatje van het universum. Gezamenlijk laten ze een verrassend gelijkwaardig patroon zien in enorm verschillende natuurlijke fenomenen.

cells

Links: Drie neuronen cellen (twee rood en een geel) en hun verbindingen.

Rechts: Het Universum, met een groot cluster van sterren stelsels (geel), omeven door duizenden sterren, melkwegstelsels en zwarte materie.

One Comment

  1. […] foto’s naast elkaar. Eentje van een hersencel en eentje van het centrum van het heelal. Die doen de ronde in Facebook. Sensationeel! Want ze lijken ontzettend veel op elkaar. Nou ja, de eerste foto is van een […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed