De Schepper Zal Iedereen Te Pakken Krijgen

getNieuwsbericht: (van Gold-Eagle): “Rechtdoorzee Commentaar Op De Aandelenmarkt” … er zullen komend jaar veel faillissementen in inefficiënte ondernemingen plaats vinden… Ondernemingen die hun kosten niet willen of kunnen drukken zullen simpelweg failliet gaan… er kan een gigantische golf van faillissementen plaats vinden volgend jaar – vooral als het om kleine ondernemingen gaat. Nu al treft de achteruitgang die mensen die hun kosten niet kunnen beperken.

Nieuwsbericht: (van SCORE.org): “De Effecten van Kleine Ondernemingen Op De Economie” .De naar schatting 25,8 miljoen kleine ondernemingen in de Verenigde Staten hebben gedurende het afgelopen decennium jaarlijks 60 tot 80 procent nieuwe banen geschapen. Ze hebben 50,6 % van de arbeidskrachten in de private sector in dienst, vertegenwoordigen 97% van alle export van goederen, en 99,7% van alle bedrijven die werkgevers in dienst hebben.

Mijn Commentaar: De Schepper zal “iedereen te pakken krijgen” en zal ons allen dwingen om te begrijpen wat Hij van ons wil! En wat Hij wil is dat we ernaar verlangen te worden zoals Hij. We hoeven er alleen maar naar te verlangen, dan zal Hij voor alle veranderingen in ons zorgen!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Financial Crisis Is Helping Us to Understand Our Reality
Laitman.com Post: Specific, Practical Measures to Combat the Crisis

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: De Schepper Zal Iedereen Te Pakken Krijgen Laitman.nl Artikel: De VS Markt – Een Kans Op Herstel Interview With the Future – “The Power of […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed