De FinanciëleCrisis Verbleekt In Vergelijking Met De Dreigende Ecologische Crisis

The Right Path Is Paved With Confusion Together With ClarityNieuwsbericht (vertaald van utro.ru): Nadat de economen een totale ineenstorting van het huidige financiële systeem voorspelden, geven de ecologen ons nu een andere waarschuwing. Het World Wildlife Fund waarschuwt dat het aantal plant- en diersoorten wel met 50% is verminderd. De mogelijkheid van een financiële crisis verbleekt in vergelijking met deze dreigende ecologische vermogensreductie.

Mijn Commentaar: Dit is de volgende plaag van Egypte, maar deze zal nog vooraf worden gegaan door werkeloosheid en honger! Wij moeten door alle tien plagen heengaan! Hoewel we er ook “gladjes” doorheen kunnen gaan, door het Hoogste Licht aan te trekken.

Nieuwsbericht (van World Wildlife Fund):De vraag van de mensheid overstijgt het vermogen van de planeet om ons te onderhouden“. Volgens het “Living Planet Report 2008”, staat de wereld op het punt om de natuurlijke bronnen van de aarde uit te putten. De vraag van de mensheid naar natuurlijke grondstoffen is 30% groter dan de capaciteit van de planeet om ons te onderhouden. Tegen het midden van de jaren 2030 zullen we het equivalent van twee planeten nodig hebben om onze levensstijl te onderhouden.

Mijn Commentaar: In de loop van de volgende 10 jaar zal de mensheid moeten beslissen of zij de weg van correctie van haar aard wil gaan – en dan zal de manier waarop de Natuur ons behandelt onmiddellijk veranderen, of dat zij een vernietigingsoorlog zal beginnen. Dit zal geen veroveringsoorlog zijn, maar een vernietigingsoorlog, omdat tot 90% van de wereldbevolking vernietigd zal moeten worden.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Disasters and Diseases Come to an End When Humanity Unites Above Selfishness
Laitman.com Post: 8 Questions on Life, Meaning, Evolution, UFOs, the Global Crisis, Ecological Disasters and Humanity’s Future
Laitman.com Post: The Current Crisis Is “The First Plague of Egypt”
icon for podpress  Weapons of Mass Destruction [3:25m]: | Download

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: De FinanciëleCrisis Verbleekt In Vergelijking Met De Dreigende Ecologische Cris… Laitman.nl Artikel: We Hebben Geen Overschot Nodig In De Toekomstige […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed