De Financiële Crisis Helpt Ons Onze Werkelijkheid Te Begrijpen

realityNieuwsbericht (van Private Sector Development Blog): Martin Wolf, een columnist voor de Financial Times en de voormalige hoofdeconoom van de Wereld Bank zei: “Een van de belangrijkste taken die voor ons liggen, is het opzetten van een globaal financieel systeem dat een evenwichtiger wereldeconomie toestaat, waarbij overbodige spaargelden ofwel omgezet worden in winstgevende investeringen ofwel worden gebruikt voor consumptie door de armsten van de wereld.

Nieuwsbericht (van UK in the USA): Gordon Brown, de Minister President van Groot Brittannië, gelooft dat de wereldwijde financiële crisis versnellend kan werken op het scheppen van een nieuw soort maatschappij, uniek in haar streven, en hij moedigt de wereldleiders aan om de basis te leggen voor een nieuwe globale orde, die vóór internationalisme en tegen protectionisme is.

Mijn Commentaar: Op deze manier worden we ons geleidelijk bewust van ons globale systeem en van daaruit zullen we de eigenschappen van de Schepper gaan begrijpen: liefde en schenken. Het leven (Natuur ofwel de Schepper) zal ons dwingen om tot dit begrip te komen en het toe te passen.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: What Can We Expect from the G-20 Summit in Washington?
Laitman.com Post: Specific, Practical Measures to Combat the Crisis

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed