Annunaki En Kabbalah Hebben Niets Gemeen

Annunaki and Kabbalah Have Nothing in CommonEen vraag die ik ontvangen heb: Er is een probleem die ik moet oplossen voordat ik Kabbalah kan studeren. Ik zou een eerlijk antwoord van u op prijs stellen, en ik hoop dat mijn vraag u niet zal irriteren.

Wat is het verband tussen Kabbalah en Annunaki? Als Kabbalah je “ego” kan uitzetten, welke krachten zullen je daarna overnemen? Voordat ik mijn ego “uitzet”, hoe kan ik er zeker van zijn dat Kabbalah geen misbruik maakt en controle overneemt wat betreft de mensen die naar groter zelfbewustzijn streven?

Mijn Antwoord: Ik ben niet bekend met Annunaki, maar deze leer is op geen enkele wijze verbonden met Kabbalah. Een persoon die Kabbalah studeert, “zet zijn ego niet uit”, en is altijd in staat om de situatie te besturen. De persoon zet tevens niet zijn verstand noch verlangens uit, het tegendeel juist – ze groeien samen met iemands ego. In Kabbalah leert de persoon zijn gedachten en verlangens te beheersen en in deze mate groeien ze.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Be Happy About Egoism’s Growth!
Laitman.com Post: The Creator Cannot Be Attained Anywhere Besides Kabbalah
Laitman.com Post: The Goal of Creation Is Perfect Fulfillment
Kabbalah Today Article: “Kabbalah Chronicles”
Chapter from Book  Interview with the Future: “The Exodus from Egypt – from Corporeality to Spirituality”
Shamati #86: “And They Built Store-Cities”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed