Altruïstische Mannen Zijn Sexier

altruisticNieuwsbericht: Het Britste Tijdschrift voor Psychologie heeft een artikel gepubliceerd met de titel: “Altruïstisch zijn kan je aantrekkelijk maken“. In dit artikel komen de wetenschappers van de Universiteit van Nottingham in Groot Brittannië tot de conclusie dat altruïsme, met andere woorden – onzelfzuchtig gedrag jegens anderen – de mannen aantrekkelijker maakt voor vrouwen. In feite waarderen vrouwen het altruïsme in hun partner meer dan alle andere eigenschappen.

Mijn Commentaar: Dit is het normale vrouwelijke egoïsme: vrouwen vinden het altruïsme in mannen fijn, opdat mannen onzelfzuchtige offers voor hen, de vrouwen, zullen brengen! Maar het is moeilijk om zulke naïeve, onzelfzuchtige “ridders” te vinden deze dagen. Ze zijn slimmer geworden en honderden jaren geleden verdwenen. Ze zijn het dierlijke altruïsme ontstegen en zijn egoïstisch en praktisch geworden!

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Kabbalah L’Am – a Magazine for Real Men
Laitman.com Post: Spiritual Sex

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: