Vraag De Kabbalist – Nu Live Uitgezonden Op Televisie

Heeft geld een spirituele betekenis? Waarom doet liefde ons pijn? Moeten we “maatjes” zijn met onze kinderen? Hoe ga je om met boosheid? Moeten we van slechte mensen houden? Hoe zal wereld er over 10.000 jaar uitzien? Heeft de ziel een geheugen? Waarom ben ik failliet gegaan? Wat voelt de ziel als het zich niet in een lichaam bevindt? Hoe kunnen we een kind leren om een “menselijk wezen” te zijn?

Elke donderdag om 19.30 Israëlische tijd – 18.30 Nederlandse tijd – zendt onze televisie zender een live uitzending uit van het programma “Vraag de Kabbalist”.

[Bekijk de diavoorstelling]

   

Het is meer dan alleen vragen en antwoorden, omdat mensen de vragen niet alleen uit pure nieuwsgierigheid stellen, maar om meer te leren over de dingen die ze het meest nastaan, om dingen te begrijpen die het belangrijkst zijn voor ze. Elke vraag bevat een klein onderdeel van deze wereld en als ik het beantwoord, moet ik de plek van dat deeltje in de context van ons hele leven, laten zien. Op deze manier, begin je door gebruik te maken van je eigen voorbeelden, geleidelijk het algemene beeld te zien – het ene grote geheel.

Ik nodig iedereen uit om vragen te stellen via 1-700-509-209 of via www.kab.tv/eng.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed