Spiritualiteit In Plaats Van Drugs

What Does the New Year Hold In Store for Us?Een vraag die ik ontvangen heb: Ik ben een maatschappelijk werker en vaak werk ik met drugsverslaafden. Ik heb ontdekt dat het leren van basis kennis van Kabbalah hen kan genezen. Ik denk dat Bnei Baruch contact zou moeten opnemen met drugs rehabilitatie centra, met een specifiek voorstel, en dit zou een Lichtpunt kunnen creëren in de mensen die de drugs wensen op te geven en hen in staat stellen om zich te verbinden met de echte bron van vervulling. Wat is uw mening?

Mijn Antwoord: Helaas hebben we niet zoveel mankracht, maar als je mensen treft die bereid zijn om op dit gebied te werken, zullen we ze graag benaderen en hen de juiste benadering van drugsverslaafden aanleren. We hebben zaken als dit gehad. In feite, zijn vele voormalige drugsverslaafden al de Machsom overgestoken. Laten we samen werken om de drugsverslaafden te helpen – we wachten op vrijwilligers!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Drugs and Attainment Are Incompatible
Kabbalah Today Article: It’s All about Pleasure
Chapter from the Book Kabbalah Revealed: “The Dark before the Dawn”
icon for podpress  The Need for Purpose [04:30m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed