Onze TV-Zender Besproken In Het Nieuws

Het Israëlische Blad “Pnai Plus” heeft het volgende artikel over onze TV zender gepubliceerd (zoals altijd geschreven op een ietwat sarcastische toon):

news

Laten We Bidden: De Kabbalah Zender

“Hier is een leuk idee: een simpele versie van spiritualiteit gepresenteerd op een TV zender! Ik bedoel, kom op, niet iedereen die spiritueel wenst te ontwikkelen hoeft dit te doen op een plastic stoel in een live “spirituele” seminar. Sommige van ons geven de voorkeur aan het verkennen van de spiritualiteit zonder van de bank af te moeten.

De organisatie Kabbalah L’Am, geleid door Dr. Rav Michael Laitman, besloot om voortdurende uitzendingen te houden en hun motto is: “Verbinden met Goedheid”. In feite blijkt, dat dit idee geleidelijk werkelijkheid wordt, zelfs als het inhoudt dat dezelfde Tv-presentator (die al tekenen van vermoeidheid laat zien) keer op keer in beeld komt.

Ik heb het een kans gegeven en heb de discussies, educatieve programma’s, shows over relaties tussen mannen en vrouwen, een live lezing door Dr. Laitman en zijn gesprek met Gil Kopach over de wekelijkse Thora portie, gekeken. De uiteindelijke conclusie is dat deze mensen het serieus menen. Ze wensen me echt goed te laten voelen, en dit krijgen ze voor elkaar zonder te preken. Ik zal het absoluut nog een keer proberen.”

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Kabbalah Channel, YES 66, Brings Good Changes
Laitman.com Post: The Kabbalah Channel In Your Internet Browser

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed