Ideeën Over Vereniging Hangen In De Lucht

The Creator Will Become Revealed Inside the Unity of Our Virtual Meeting SpaceEen vraag die ik ontving: Het tweede deel van de film Zeitgeist is pas uitgekomen. Het spoort de gehele mensheid aan om zich te verenigen en geeft adviezen over het bouwen van een nieuwe wereldorde gebaseerd op gelijke distributie van bronnen, een nieuwe manier van scholing en een wederzijdse garantie. De film refereert ook aan de wetten van de natuur. Zijn deze mensen onze partners?

Mijn antwoord: Nee, feitelijk ben ik niet eens bekend met deze beweging. Toch hangen de gedachten over vereniging en globalisering al in de lucht en ik ben blij dat steeds meer mensen zich realiseren dat het met spoed noodzakelijk is om deze ideeën in de samenleving te implementeren.

Desalniettemin, de correctie kan alleen uitgevoerd worden door het Hoogste Licht, welk neerdaalt als mensen Kabbalah studeren. De beschrijving van de bron van het Licht kan men alleen vinden in de authentieke Kabbalah boeken, en in deze tijd zijn de meest effectieve boeken die van Baal HaSulam. Daarom bestuderen wij die voortdurend. Het is voor mij niet nodig om ergens anders te zoeken om dat ik voor mezelf heb bewezen dat deze methode effectief is.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Financial Crisis Has Made Karl Marx Fashionable in Europe
Laitman.com Post: Prince Charles on the Crisis: “We Have to Alter Our Perspective of the World”
Laitman.com Post: Why Mr. Obama Can Benefit from Learning Kabbalah
Laitman.com Post: Baal HaSulam Describes the Conditions of Life in a Globalized World
An Introduction to Kabbalah Books

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed