Dit Blog Is Voor Iedereen

me1Drie vragen die ik ontving betreffende contact opnemen met mij:

Vraag: Heeft u een persoonlijke pagina op de site odnoklasniki.ru (de Russische versie van schoolbank.nl) Ik vraag dit omdat er recentelijk twee persoonlijke pagina’s van u erop staan.

Mijn antwoord: Ik heb niets van doen met deze pagina’s zoals je waarschijnlijk al vermoedde. Iemand gebruikt die pagina’s onder mijn naam. Mijn opinies staan alleen op deze blog en op de officiële websites van de Bnei Baruch Organisatie.

Vraag: Als mensen goede vragen stellen tijdens de virtuele ochtendlessen, die door tijdgebrek niet beantwoord kunnen worden, kunt u ze dan op deze blog beantwoorden?

Mijn Antwoord: Als deze vragen zeer specifiek zijn, bijvoorbeeld betreffende de constructie van de werelden, kunnen die niet worden beantwoord op deze blog omdat deze blog voor iedereen bedoeld is. Als de vraag algemeen van aard is dan beantwoord ik die altijd hier.

Vraag: Iemand adviseerde mij in gesprek te gaan met een Kabbalist. Doet u ook consulten?

Mijn antwoord: Ik doe geen consulten en geef geen adviezen of zegeningen. Volgens Kabbalah is de enige ware weg om je lot te veranderen om jezelf te veranderen, omdat je het tegenovergestelde bent van het onveranderlijke Licht – de Kracht van Liefde en Schenking van de Schepper – Daarom ziet Kabbalah al het andere als psychologische bevestiging, welke op de lange termijn de ziekte van de persoon enkel verergert; zijn onbalans met de Schepper. Met andere woorden, het zorgt ervoor dat de ziekte (het egoïsme) wordt genegeerd.

Kabbalah geeft je de methode om jezelf te veranderen, de rest hangt van jou af. Wij zijn altijd gericht op vragen betreffende zelfcorrectie. Veel Geluk!!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Laitman.com Post: An Invitation to Ascend – the Purpose of This Blog
Laitman.com Post: A Heartfelt Request To My Readers
Laitman.com Post: Where To Send Logistical Questions
Laitman.com Post: I Answer All Questions
Why Did I Open This Blog?
icon for podpress  A Comfortable Framework for the Masses [2:09m]: Play Now | Play in Popup | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: