“Groene Technologie” Schaadt Ons Tweevoudig

Why Didn't the Monkeys Come Down from the Trees?Nieuws Rapportage (van LiveScience): Windmolen Parken Kunnen Het Weer Veranderen“. De wetenschappers, Daniel Barrie en Daniel Kirk-Davidoff van de Universiteit van Maryland, hebben berekend wat er zou kunnen gebeuren als al het land vanaf Texas naar centrale Canada, en vanaf de Great Lakes naar de Rocky Mountains, bedekt zou worden met massieve windmolen parken. Zulke massieve windparken zouden de windsnelheid vertragen met 8 tot 10 km per uur, aangezien de windturbines letterlijk de wind uit de lucht zouden stelen. Een rimpeleffect zou verschijnen in de vorm van golven die van uit de Noordelijke Hemisfeer uitstralen, die dagen later tegen stormen zouden kunnen botsen en hun koers met honderden kilometers zouden kunnen veranderen.

Mijn Commentaar: We zullen gauw ontdekken dat al onze “goede” handelingen ons een tweevoudige wijze schaden:

– We besteden er meer middelen en energie aan dan we aan de “ecologisch schadelijke” besteden;

– We denken dat gebruik ervan ons zal toestaan om het milieu te herstellen, maar in de tussentijd verzuimen we onze eigen correctie.

We moeten ermee ophouden tegen onszelf te liegen: het enige dat de wereld kan corrigeren is de correctie van ons egoïsme naar het altruïsme.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Financial Crisis Pales In Comparison to the Looming Ecological Crisis
Laitman.com Post: What Will the Corrected World Look Like?
Kabbalah Today Article: Global Warming – So What!?

One Comment

  1. […] Verwante Materialen: Laitman.nl Artikel: “Groene Technologie” Schaadt Ons Tweevoudig […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed