Wat Zal Er Gebeuren Als Landen Nationale Grenzen Gaan Opwerpen Op Het Internet?

From Our World, to the Virtual World, to the Upper WorldNieuwsrapportage (vertaald vanuit Utro.ru): V. Makarov, president van “Russoft”, kondigde aan dat het Russische deel van het internet beschermd moest worden van de rest van het Wereld Wijde Web met een speciale gateway filter. Soortgelijke gateways worden al gebruikt in China en Singapore. Een gateway bestaat uit honderd duizenden servers die informatie ontvangen van internationale sites en deze filteren. De kosten van het project worden geschat op 1 miljard dollar.

Mijn Commentaar: Volgens Kabbalah gaat alles dat in gaat tegen; dichter naast elkaar staan, communicatie, integratie en globalisering, ook tegen de natuur in. De natuur houdt zich bezig met het ontwikkelen van de mensheid en de gemeenschap; de mensheid naar vereniging brengen. Projecten zoals deze brengen de mensen, die het implementeren, enkel crisis en misère.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Russia May Lead the Way to Global Unity
Laitman.com Post: It’s Time to Implement Baal HaSulam’s Dream – In Virtual Space
Laitman.com Post: Kabbalah’s Model of a New World
Baal HaSulam Article: “Peace In the World” – Selected Lessons – Talk 6

icon for podpress Toward Integral Consciousness [13:40m]: Play Now | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed