Wat Mogen We Verwachten Van De G-20 Topconferentie In Washington?

g201Nieuwsbericht (van Executive Intelligence Review): Wanneer de deelnemers aan de G-20 bijeenkomst geen overeenkomst bereiken, zal de wereldeconomie binnenkort ineenstorten, miljoenen mensen zullen van honger omkomen, en in de G-7 landen zal er maatschappelijke chaos ontstaan.Mijn commentaar: De deelnemers aan de G-20 bijeenkomst zullen op zijn minst een bepaald niveau van wederkerig vertrouwen moeten bereiken, om maatregelen in de economische ( en misschien militaire) sfeer te coördineren. Controle op fiscale operaties (banken, bedrijven, het gelijkmaken van verschillende geldmiddelen, het opheffen van off-shore bankrekeningen, het doorbreken van monopolies) en de afspraak om geen militaire aanvallen uit te voeren, zullen niet helpen. Die zullen niet helpen omdat de Natuur ons tot integratie dwingt!

Zelfs als zij niet tot een overeenkomst komen, moeten zij toch minstens afspreken om bijeen te komen om de problemen van globale reconstructie volgens de wetten van een enkel systeem op te lossen.

Een Kabbalistische tekst zegt: “De harten van de koningen en hun ministers zijn in handen van de Schepper.” En de Schepper wordt geleid door de verlangens van de mensen, in zoverre die gelijkvormig zijn aan de Schepper – aan de eigenschap van liefde voor de naaste. Daarom hangt alles af van het verspreiden van de kennis over de globale eenheid van de wereld en van onze verbinding met elkaar als binnen een familie. Als we ons dit realiseren voelen we geen haat voor anderen, maar haat voor ons eigen egoïsme, dat het enige kwaad in de wereld is. En dan zullen we ook willen streven naar het liefhebben van anderen.

Verwant Materiaal (Engels):
Laitman.com Post: Another Unfortunate Meeting of the G20

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed