Waarom Zijn We Hier?

purposeEen vraag die ik kreeg: De laatste tijd heb ik de behoefte naar lessen te luisteren en materialen te lezen over Kabbalah net zoals ik de behoefte heb te eten en te drinken. Elke dag voel ik alsof ik gewoon niet door kan gaan als ik dit niet doe. Als ik studeer, voel ik me de hele dag goed. Maar als het avond wordt, moet ik verder gaan met studeren, anders voel ik alsof ik wat gemist heb. Wat is er aan de hand? Werkt dit in mijn voordeel of moet ik deze gevoelens overwinnen?

Mijn antwoord: We zijn geschapen in deze wereld om de Hogere Wereld te onthullen, terwijl we in deze wereld leven, en dan zullen we in beiden werelden bestaan als EEN. Vandaar, overeenstemmend met het plan van de Natuur, moeten wij al onze vrije tijd wijden aan de openbaring van het tweede deel van ons bestaan – de Hogere Wereld. We moeten verder gaan te bestaan zelfs nadat onze lichamen doodgaan. Als we dit niet op tijd doen, dan gaan we verder met de onthulling van het tweede, verborgen deel van ons leven in de volgende levens kringloop.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Today’s Souls Cannot Be Suppressed
icon for podpress  What Is the Meaning of Life? [00:48m]: Play Now | Play in Popup | Download

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: Waarom Zijn We Hier? Laitman.com Post: A True Desire Is Always Answered by the Light Laitman.com Post: Study, Work and […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed