Waarom Werd Amerika Het Eerst Getroffen?

A New Year's Wish to the WorldEen vraag die ik ontving: Kunt U mij uitleggen waarom de crisis het eerst Amerika heeft geraakt? Amerikanen zijn de meest gulle mensen op aarde. Ze geven zoveel aan liefdadigheid over de gehele wereld. Ze doen bijdragen aan humanitaire doelen. Het is dankzij de Verenigde Staten dat ik vanuit de voormalige Sovjet Unie kon overkomen en het Joodse volk heden ten dage veilig is en een thuisland heeft. Dank zij hun is de oude Sovjet Unie vernietigd en heeft de wereld vooruitgang geboekt sinds een lange periode.

Misschien doen de Amerikanen dit niet zuiver vanuit altruïstische intenties zoals Kabbalah dit uitlegt, maar toch kunnen hun bijdragen en daden niet over het hoofd worden gezien. Van alle landen van de wereld leven de Amerikanen het meeste volgens de filosofie “heb uw naaste lief”, meer dan ieder ander land in de wereld. Voor zover mij dat bekend is.

Dus waarom krijgen zij deze crisis te verduren? Welke fout hebben de Verenigde Staten gemaakt om dergelijke type veroordeling te ontvangen.

Mijn antwoord: Omdat de Verenigde Staten het meest ontwikkelde land zijn en als land het meest verbonden tot alle andere landen en delen van de planeet, daar om zijn zij degene die het begin van de globale crisis als eerste voelen, dit zal zich uitbreiden en alles omgeven. Het zal daarna uitgroeien tot een ecologische, epidemische en sociale crisis. Dit zal doorgaan tot we de zaken gaan oplossen in een wereldwijde samenwerking, als een wereld zonder grenzen.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Reflections on the Crisis
Laitman.com Post: Virtual Lesson – “The Crisis and the Solution”
Wisdom in Action: The 3rd World Spirit Forum in Arosa
Book: From Chaos to Harmony

icon for podpress  The Purpose of Creation [01:44m]: Play Now | Play in Popup | Download

icon for podpress  Our Environment: The Collective Soul [04:07m]: Play Now | Play in Popup | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: