Verveeld? Misschien Is Het Tijd Om Je Omgeving Te Veranderen

The Present Crisis Is A Crisis of People's Trust in the Egoistic System of RelationshipsEen vraag die ik kreeg: De laatste tijd valt het me op dat er bepaalde mensen zijn die ik liever niet zie en ik weet niet of dit te maken heeft met mijn Kabbalah studies of mijn persoonlijke groei. Sommige vrienden maken zich vooral zorgen over seks, en ik voel me niet op mijn gemak als ze het zoveel hebben over dingen die mij niet interesseren. Aan de andere kan ik weinig mensen vinden die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit, misschien wel in religie, maar niet in spiritualiteit.

Is het beter alleen te zijn dan in een omgeving te met mensen met “verkeerde” waarden?

Mijn antwoord: Een persoon bereikt een punt waar hij zich verveeld voelt met het leven en het nut en betekenis van het leven niet ziet. Als hij naar anderen kijkt, begrijpt hij niet hoe zij in vredesnaam zich vervuld kunnen voelen met de dingen die ze doen. Hij probeert hen te imiteren, een deel te zijn van hun sociale kring, te zijn zoals ieder ander maar dat lukt hem niet omdat dat hem geen vervulling geeft.
Het moment dat hij helemaal begrijpt dat hij alleen is, an openbaart het punt in het hart zich van binnen – een aspiratie tot een onbekende bron van vervulling. Hij volgt deze aspiratie en vindt de juiste boeken, de groep, en de Kabbalah website.

Onderzoek jezelf – misschien ben je klaar voor een nieuwe omgeving?

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Technique of Entering the Upper World
Laitman.com Post: The Secret of Good Communication

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: