Of Je Nu Een Priester Bent Of Een Autoverkoper, Zaken Gaan Voor

priestNieuwsbericht (op Quirkilogy): De resultaten van een Gallup Panel-enquête tonen dat 59% van de mensen priesters als eerlijk beschouwt en slechts 5% beschouwt autoverkopers als eerlijk. Professor Richard Wiseman deed een experiment waarbij hij zich voordeed als een vertegenwoordiger van een meubelzaak en brieven verzond naar mensen om hen te bedanken voor hun aankoop, waarbij hij een kortingscheque van 20 dollar aan de brieven bevestigde. De cheque werd geïnd door zowel priesters als door autoverkopers, zeer goed wetende dat ze die niet verdienden. De professor besloot dat we niet meer vertrouwen kunnen stellen in priesters dan in autoverkopers.

Mijn commentaar: Wat kan daar nog aan toegevoegd worden?

Verwant Materiaal (Engels):

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: