Hoe Organiseert een Kabbalist Zijn Dag?

The Machsom Can Be Crossed Individually and as a GroupTwee vragen die ik ontving over hoe je het meest effectief vooruit kunt gaan:

Vraag: Kunt u ons alstublieft vertellen hoe het schema van uw dag eruit ziet, en wat voor dagindeling een student van de Schepper moet aanhouden om zo efficiënt mogelijk naar het doel te werken?

Mijn Antwoord: Studeer ’s morgens voor je werk ongeveer 1-3 uur. Wijdt al je vrije tijd aan de studie, de groep (fysiek of virtueel), en aan verspreiding van Kabbalah in de wereld (onderwijs).

In het algemeen moet je jezelf en anderen kennis bijbrengen over de wereld waarin we leven, om de correctie van onze natuur te versnellen en daardoor gelijkvormig te worden aan de Schepper.

Vraag: Op dit moment heb ik geen zin om te vasten. Waartoe dient vasten? Is het waar dat vasten bedoeld is om me gericht te houden op de wil om aan de Schepper te geven?

Mijn Antwoord: Hetgeen je moet beperken is jouw egoïsme ten opzichte van anderen. Ook moet je zelfbeheersing beoefenen door te proberen al je vrije tijd te wijden aan studie en aan de verspreiding van de methode om de egoïstische aard van de mens te corrigeren.

Verwant Materiaal:
Laitman.com Post: It Takes Time, Effort and Experience to Reveal the Upper World
Laitman.com Post: The Rate of One’s Spiritual Development Depends On One’s Efforts
Laitman.com Post: Concentrate on Intentions, Not on Physical Actions

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: