Het Mysterie Van De Stervende Bijen

beesNieuwsbericht: In het afgelopen jaar is de bijenpopulatie van de wereld met eenderde afgenomen. Als dit zo doorgaat zouden bijen binnen 10 jaar uitgestorven kunnen zijn. Sectie op de bijen toonde de aanwezigheid van onbekende schimmels en bacteriën aan. Daarnaast verstoort de straling van mobiele telefoons het oriëntatievermogen van de bijen, zodat zij de weg terug naar hun korf niet kunnen vinden en sterven.Zonder bijen worden planten niet bevrucht. En zonder planten sterft ook de mens uit.

Mijn Commentaar: De Natuur zal ons dwingen om na te denken over ons evenwicht met haar! Evenwicht kan alleen bereikt worden als de mens een integraal onderdeel van de Natuur wordt door het juiste geven en nemen, in de natuur zowel als in de maatschappij.

Verwant Materiaal (Engels):
Laitman.com Post: Global Warming – It Will Affect Tropical Insects but What Is Causing It?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed