Het Begin Van Het Spirituele Pad

Het begin van het spirituele pad begint met de vraag over de betekenis van het leven. In feite begint het als een persoon zich over de betekenis en het doel van zijn lijden afvraagt. Heeft het een doel?

Als iemands verlangen om het antwoord te vinden oprecht is, wordt hij naar een plek geleid waar hij een antwoord ontvangt. Vanaf dat moment, is alles van hem afhankelijk – hij dient de wilsvrijheid te verwezenlijken, omdat spirituele ontwikkeling volkomen vrij is. In alle andere opzichten zijn we net robots!

Verwante Materialen:

Related Material:
Laitman.com Post: The Special Power of Kabbalah
Laitman.com Post: The Book of Zohar. Chapter “The Intention in the Prayer”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed