Goddelijke Willekeur Op De Beurs?

whimNieuwsbericht (vertaald van gazeta.ru): Volgt de beurs regels, of wordt zij geregeerd door goddelijke willekeur? Er is veel onderzoek gedaan naar deze vraag. “Goddelijke willekeur”, zo wordt het verschil gedefinieerd tussen de echte prijzen en de prijzen die worden vastgesteld door de winstkoersen en de liquiditeit. Met andere woorden, de beurs opereert met lage winsten, maar de prijzen stijgen of dalen volgens de stemming van het moment: “alles wordt weer zoals in goede oude tijden”, tegenover: “dit is het einde van de Westerse beschaving”. Dit zou betekenen dat het proces waar we mee te maken hebben, en dat de wereld op zijn kop zet, een toevalsproces is.

Mijn Commentaar: Er is geen weg terug! Ons egoïsme is gegroeid en we zijn opgeklommen tot het niveau van wereldwijde verbondenheid. Dit gebeurt nu voor het eerst in de menselijke geschiedenis, precies zoals Kabbalah het al duizenden jaren geleden heeft voorspeld. Ik nodig u uit om dit te verifiëren door naar ons oude archief van lessen (oude lessen archief) te gaan, en daar naar onze lessen van vele jaren geleden te luisteren.

Niets zal weer worden zoals in de goede oude tijd. Alles wat er gebeurt, duidt erop dat we aan het einde van de Westerse beschaving staan. Vóór ons ligt een wereldwijde, enkelvoudige, gemeenschappelijke wereld. Wij vormen samen één familie; we kunnen er niet vandaan vluchten, en we zijn er volkomen afhankelijk van. Zelfs de dood zal je niets helpen, want dan moet je terugkomen om de correctie alsnog te voltooien!

We moeten een beurs scheppen die gebaseerd is op het globale systeem van de wereld. Alles is al beschreven. Studeer Kabbalah!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Present Crisis Is a Crisis of People’s Trust in the Egoistic System of Relationships
Laitman.com Post: My Article on Ynetnews – A Kabbalistic Interpretation of the Economic Crisis

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed