Een Tijdloze Verbinding

Er zitten twee motoren op het “Kennedy” vliegtuig, iedere motor is vijf voet breed. De vliegtuigingenieurs wilden de motoren breder maken maar dit kon niet. Want de motoren werden per spoor aangeleverd en de afstand tussen de rails was maar vijf voet. Waarom was dat?

Dat was omdat de Amerikaanse sporen zijn ontworpen volgens Brits model en in Groot-Brittannië is het spoor ontworpen na de trolleys, die weer zijn ontworpen na de paardentram en de breedte van de paardentram was special gemaakt zodat de wielen in het spoor zouden vallen en de afstand tussen de rails in Groot-Brittannië is vijf voet.

Dat was weer omdat de wegen in Groot-Brittannië waren aangelegd door de Romeinen speciaal op maat voor hun krijgswagens, die vijf voet breed waren. En die waren vijf voet breed omdat de krijgswagens werden voortgetrokken door 2 paarden en hun achterwerken waren samen vijf voet!

Dus de grootte van een vliegtuigmotor is afhankelijk van de grootte van het achterste van een paard 2000 jaar geleden!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Kabbalah and Humor

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed