Een Andere Onfortuinlijke Meeting Van De G-20

g20Nieuwsbericht (vertaald uit Gazeta.ru): De belangen van de G-20 landen liggen veel te ver uit elkaar om ernstige veranderingen te verwachten van de financiële constructie van de top in Washington, zoals Sorkozy en Medvedev willen. De G-20 top zal de nationale regulering en interventie in de economie versterken. Deze maatregelen zullen echter niet helpen de crisis te overwinnen.

Mijn commentaar: Elk van hen probeert uit te kijken voor de nummer één – en dat is de reden waarom de top gedoemd is te falen. Vervolgens zal de crisis zich verder ontwikkelen en daarna komt er een nieuwe top en een nieuwe mislukking – en tegen die tijd zal oorlog niet ver weg meer zijn. Het zou beter zijn als ze in het geheel niet zouden samenkomen, zoals geschreven is: “Als egoïsten elkaar met rust laten, is dat beter voor hen en voor de wereld”.

Verwant Materiaal:

Laitman.com Post: The Seventh Asia-Europe Meeting Brings No Good News
Laitman.com Post: Another Pointless Conference of the World’s Leaders

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed