De VS Markt – Een Kans Op Herstel

recoveryTwee vragen die ik ontving over het oplossen van de financiële crisis:

Vraag: Wat denkt u over de VS markt, die er boven op lijkt te komen? Is het voorbij? Mensen die ik ontmoet zijn niet erg pessimistisch en houden hoop dat we de laagste diepte voorbij zijn en dat alles snel bij het oude zal zijn?

Mijn Antwoord: Dingen zullen alleen beter worden als de overheid, de banken en mensen handelen met het doel een grotere verbinding met elkaar te creëren, zoals Baal HaSulam schrijft in de artikelen: “De Vrede“, “De Vrede In De Wereld” en “De Toekomstige Generatie“.

Vraag: We denken dat het nodig is om van mening te wisselen wat betreft een systematische crisis op het internationale niveau, tussen alle sociale groepen: de overheid, bedrijfsleven, kerken, wetenschap, cultuur en sociale organisaties. Het initiatief moet van de Kabbalisten komen en uitgaan naar organisaties die er qua geest op lijken. De VN moet de verantwoordelijkheid nemen om een zodanige forum op te stellen.
Uiteraard, zal dit geen onmiddellijke resultaten tot gevolg hebben, maar wat belangrijk is, is dat de elite van de wereld de ideeën van Kabbalah hoort. Nieuwe ideeën en een groeiende behoefte zullen hun werk doen. Denkt u dat het mogelijk is om dit voor elkaar te krijgen?

Mijn Antwoord: Dit is waar we naar streven. Ik wacht op je suggesties.

Verwant Materiaal (Engels):

Laitman.com Post: Why Was America Hit First?
Laitman.com Post: Can We Avoid A Recession?

Verwant Materiaal (Nederlands):

Laitman.nl Post: Kunnen We Een Recessie Vermijden?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: