De MI6 Neemt Misschien Het Internet Over

From Our World, to the Virtual World, to the Upper WorldNieuwsbericht: The Telegraph brengt het bericht dat de Britse regering het plan heeft om internet providers te dwingen om elke e-mail en elke bezochte website te rapporteren. Deze informatie zal in een database worden opgeslagen, zodat geen enkel telefoontje, e-mail of website bezoek onopgemerkt zal blijven. Het wetsvoorstel wordt in 2009 verwacht.

Mijn Commentaar: Ongetwijfeld is dit de wens van elke regering in de wereld. Maar, het zou beter zijn wanneer zij de mensen onderwezen. Volgens de wet: “Zoals het algemene, zó ook het bijzondere”, moet de regering de mensen net zo behandelen als ouders hun kinderen, en dat wil zeggen, ze niet alleen beperkingen en straffen opleggen, maar ook voor onderwijs en opvoeding zorg dragen. En het zou van geen belang moeten zijn hoe duur of hoe moeilijk dit is.

Kabbalah spreekt over de noodzaak de openbare mening te beïnvloeden. Niet opdat de regering de burgers gemakkelijker kan manipuleren, maar om een juiste hiërarchie van waarden in de maatschappij te creëren – waarden die recht doen aan de betekenis van het menselijk bestaan, in het gezin, de staat, en de mensheid. Wij denken dat de mensheid zulke hoge waarden niet aankan, maar Kabbalah bevestigt dat alles afhangt van de openbare mening! Zie het artikel van Baal HaSulam: “De Vrijheid“.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: What Will Happen If Countries Draw National Boundaries on the Internet?
Laitman.com Post: The Internet Is a Reflection of the Society

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: