Spirituele Leraar

Is There Meditation In Kabbalah? Een spirituele leraar is een persoon die jou vormt. Een persoon die jou richting geeft om het doel van het leven te bereiken, die jou tot een voorbeeld dient, en je helpt om de eerste stappen te zetten in een wereld die volkomen nieuw voor je is, de Hogere Wereld.
Hoeveel je van hem kan opnemen hangt van jezelf af. Naarmate je een deel van hem wordt, zul je toekomstige graden van stijging ontdekken.
Een leraar verbergt of openbaart zich, zoveel of zo weinig als nodig is, om de student het vermogen te geven om zich vrij en langs de juist weg te ontwikkelen. Als de leraar aanwezig is, is de student niet blij met hem, maar als de leraar eenmaal weg is, is de student niet blij met zichzelf.

Verwant Materiaal:
Laitman.com Post: Spiritual Guidance and Direction in Kabbalah

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed