Machsom: Nummers En Statistieken

MachsomEen vraag die ik ontving: U bent al bijna twintig jaar de leider en de mentor van de Bnei Baruch groep. Misschien is het tijd om een publieke samenvatting te maken? Hoeveel mensen zijn de Machsom overgestoken gedurende deze periode, en hoeveel is de wereld als gevolg hiervan veranderd? Of is dit niet meer de doelstelling vandaag de dag? Probeert u nu simpelweg de wereld te veranderen zonder de persoonlijke correctie van de studenten?
Ik begrijp dat deze vraag gewist zal worden, maar iemand zal hem dan toch hebben gelezen. Als u beslist om toch een antwoord te publiceren, draai niet om de hete brei heen: geef ons de echte getallen en resultaten, en de daadwerkelijke verbetering van de wereld.

Mijn Antwoord:
• Aantal studenten in de wereld – ongeveer 2.000.000
• Aantal groepen in de wereld – 73
• Aantal mensen die de Machsom over zijn – 19
• Aantal mensen dat op het punt staat Machsom over te gaan – 210. De rest zal het per 2012 doen
• Jaarlijkse toename van studenten – 700-900%
• Aantal hopeloze studenten – 1. Dat ben jij.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed