Kabbalah En Gezondheid

Immerse Into the Waters of Bestowal, and You Will Become PureDrie vragen die ik ontving over de houding van Kabbalah ten opzichte van gezondheid en genezing:

Vraag: Tijdens een van uw lessen, zei u dat op de momenten dat u zich niet lekker voelde, uw leraar u zou vragen om met hem te studeren, en na een bepaalde tijd bracht dit een positief resultaat voort. Ik heb een probleem met mijn hart. Kan ik de Schepper vragen om me te Helen terwijl ik Kabbalah studeer of verspreid? En is deze methode effectief voor vrouwen?

Mijn Antwoord: Ja, als dit gedaan wordt gezamenlijk met, en met de doelstelling het doel van de schepping te bereiken.

Vraag: Als ik me met andere zielen probeer te verenigen, en intentie probeer toe te voegen, stijgt mijn bloeddruk drastisch. Waarom?

Mijn Antwoord: In plaats van gespannen te worden, moet je ontspannen. Tenslotte zou deze handeling je genot moeten brengen, of is dit niet zo?

Vraag: Ik hoorde dat Baal HaSulam ooit tegen een van zijn studenten zei: “Het kan me niet schelen waar de zak met mijn botten begraven zal worden. Ik heb nooit het graf van mijn ouders bezocht, sinds de dag dat zij stierven, vijftig jaar geleden. Echter had ik buikpijn, die tien maanden duurde, en de medicijnen hielpen niet. Ik ging naar een alternatieve genezer en hij raadde me aan om het graf van mijn ouders te bezoeken en hen om vergiffenis te vragen. Hoe is dit met Kabbalah verbonden, die zegt dat het fysieke lichaam “as en stof” is?

Mijn Antwoord: Er is geen verband, maar het kan een goed psychologisch effect hebben en je misschien zelfs genezen, aangezien er geen fysiek aspect is wat jouw pijn betreft.

Verwant Materiaal (Engels):
Laitman.com Post: What Will Help Us Along the Way?
Laitman.com Post: The Upper Light’s Influence Is of a Higher Order Than Any Earthly Influence
Laitman.com Post: What Do a Healthy Mind and Body Have to Do With Kabbalah?
Kabbalah Today Article: The All-Purpose Remedy
Article: “Spirit and Body”

icon for podpress  The Human׳s Environment [03:55m]: Play Now | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed