De Noodzaak Om Een Juiste Perceptie In Kinderen Te Stimuleren

The Need to Nurture the Proper Perception In ChildrenIk heb vele vragen ontvangen van ouders die hun kinderen op een juiste manier willen zien ontwikkelen en wiens kinderen lijden aan de gevolgen van het onderwijs dat ze op school ontvangen. Het is belangrijk om een juiste waarneming van de werkelijkheid bij kinderen, vanaf een jonge leeftijd te stimuleren. Dit brengt een volkomen andere houding ten opzichte van de wereld in hen naar boven; zij beginnen de verborgen verbinding tussen alles om ze heen waar te nemen, de gebeurtenissen op een accurate wijze te interpreteren, oorzaak te vinden voor alles wat er gebeurt en om zelf de vragen omtrent gedrag te beantwoorden.

Dit is duidelijk bij de groep kinderen waar ik mee werk. Maar hoe kan elke familie dit bezitten? Idealiter, in een geschikte omgeving, is het mogelijk om een spirituele visie in kinderen te ontwikkelen vanaf een jonge leeftijd, en om spirituele groei teweeg te brengen, samen met de fysieke groei. Rav Kook (die tussen 1865 en 1935 leefde en de Hoofd Rabbi van Israel was) schreef dat indien mogelijk, hij Kabbalah zou studeren met kinderen van zes jaar.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: How to Help Teachers and Parents
Laitman.com Post: How Should I Raise My Children?
Laitman.com Post: A Mother and a Child
Kabbalah on Education
Kabbalah for Children

icon for podpress  Latest Lesson for Children 10-5-08: Play Now | Download

icon for podpress  Latest Lesson for Children 10-5-08: Play Now | Download

One Comment

  1. […] Verwante Materialen: Laitman.nl Artikel: De Noodzaak Om Een Juiste Perceptie In Kinderen Te Stimuleren […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed